Pæretrifli med rugbrød og mascapone

Bedømmelse: 4.7/5. Fra 3 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Dessert
Visninger
2487
Pris pr. Portion
Skrevet af
Udgivet den
6 stk
Pærer, friske
3 stk
Rugbrød, skiver
3 spsk.
Skyr 0,2%
3 spsk.
Mascarpone
3 tsk.
Vanilie sukker
2 spsk.
Rørsukker
2 tsk.
Akaciahonning
2 spsk.
Citronsaft
1 stk
Mørk chokolade til pynt
Pæretrifli med rugbrød og mascapone
  1. Riv rugbrød på rivejernets grove side
  2. Rist brødkrummerne på en tør pande. Vend det jævnligt. Når der begynder at dufte af ristet brød, skal du være ekstra opmærksom, så det ikke brænder på.
    22863
  3. Når brødkrummerne er næsten helt sprøde, drysses det med rørsukker og brødet ristes helt færdigt under endnu mere opmærksomhed.
  4. Skral pærerne og skær dem i tern. Kog dem til grød med en smule vand og 1 tsk vaniliesukker.
    22865
  5. Tag det af varmen og smag til med citronsaft, honning og evt mere vaniliesukker . Stil det på køl til det er helt koldt.
  6. Rør skyr og mascapone sammen og smag det til med vaniliesukker. Tilsæt lidt vand, så cremen bliver let flydende.
  7. Når alle elementerne er klar og afkølet, anrettes desserten evt i et glas i lag og pyntes med høvlet mørk chokolade
    22866

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?