- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 828
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 13, 2011
- 1/2 stk
- Citronskal, rå
- 50 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 4 tbsp.
- Flormelis
- 1 dl
- Sødmælk
- 2 dl
- Kaffefløde
- 50 g
- Smør, saltet
- 2 stk
- Æggeblomme
- 125 g
- Hvedemel
- 1 stk
- Æg, hele, pasteuriseret
Sigt mel og flormelis i en skål. Tilsæt æggeblommerne og det hele æg, derefter mælk, fløde og den revne citronskal. Pisk dejen godt igennem.
Smelt smørret, afkøl det lidt og rør det i dejen, der helst skal hvile i 15 min.
Smelt lidt smør på en pande. Hæld så meget dej på panden, at det lige akkurat fordeler sig i et tyndt lag, når man drejer panden. Lap eventuelle huller.
Bag pandekagen, til den er gyldenbrun, vend den og bag den på den anden side, pandekagerne skal bages over temmelig stærk varme.
Serveres med syltetøj og sukker.
bon appetit.
Hvor mange kalorier pr. 100