Pandekager

No votes yet.
Please wait...
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Kategori
Dessert
Visninger
774
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Æg
1 dl
Øl, pilsner, skatteklasse 1
1/2 tsk.
Salt, groft
3 tbsp.
Olivenolie
250 g
Hvedemel
1 knsp.
vanillesukker
1 tbsp.
Sukker (melis)
4 dl
letmælk
Pandekager

VIDEO-OPSKRIFT: Denne opskrift kan du se blive gennemgået trin for trin på:http://www.youtube.com/user/vildmedmaddk#p/u/3/CUihQuU5LtU
——————————————————————————————————-
Pandekager kan fås i mange forskellige afskygninger og med mange forskellige typer fyld.Jeg vil fokusere på den franske pandekage – crêpe, som den bliver serveret i Tuileries haven foran Louvre i Paris.Pisk alle ingredienserne sammen (først det flydende og tilsæt derefter melet langsomt) og lad dejen køle af. (Stil den  i køleskabet i min 15. min før brug) Man kan sagtens piske dejen i hånden men det går lettere med en røremaskine eller en håndmixer. Pandekagerne bages nu på en pande (styrke 3-4/6)med så lav kant som muligt. Panden smøres med vindruekerneolie inden bagning.Pandekagedejen kan med fordel laves dagen før og stilles i køleskabet, evt. opbevaret i en proteindrik mixer.
Fyld:
Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Som standard bliver pandekagen serveret med melis og syltetøj, men en af mine favoritter er banan, Grand Marnier og nutella 🙂
Bliv fan af pandekager på Facebook!http://www.facebook.com/pages/Pandekager/195343457941

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?