Pandekager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
12 personer
Kategori
Dessert
Visninger
1850
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 stk
Æg
1 dl
Øl, pilsner, skatteklasse 1
1/2 tsk.
Salt, groft
3 tbsp.
Olivenolie
250 g
Hvedemel
1 knsp.
vanillesukker
1 tbsp.
Sukker (melis)
4 dl
letmælk
Pandekager

VIDEO-OPSKRIFT: Denne opskrift kan du se blive gennemgået trin for trin på:http://www.youtube.com/user/vildmedmaddk#p/u/3/CUihQuU5LtU
——————————————————————————————————-
Pandekager kan fås i mange forskellige afskygninger og med mange forskellige typer fyld.Jeg vil fokusere på den franske pandekage – crêpe, som den bliver serveret i Tuileries haven foran Louvre i Paris.Pisk alle ingredienserne sammen (først det flydende og tilsæt derefter melet langsomt) og lad dejen køle af. (Stil den  i køleskabet i min 15. min før brug) Man kan sagtens piske dejen i hånden men det går lettere med en røremaskine eller en håndmixer. Pandekagerne bages nu på en pande (styrke 3-4/6)med så lav kant som muligt. Panden smøres med vindruekerneolie inden bagning.Pandekagedejen kan med fordel laves dagen før og stilles i køleskabet, evt. opbevaret i en proteindrik mixer.
Fyld:
Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Som standard bliver pandekagen serveret med melis og syltetøj, men en af mine favoritter er banan, Grand Marnier og nutella 🙂
Bliv fan af pandekager på Facebook!http://www.facebook.com/pages/Pandekager/195343457941


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?