- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 12 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 1850
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 19, 2009
- 3 stk
- Æg
- 1 dl
- Øl, pilsner, skatteklasse 1
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 3 tbsp.
- Olivenolie
- 250 g
- Hvedemel
- 1 knsp.
- vanillesukker
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 4 dl
- letmælk
VIDEO-OPSKRIFT: Denne opskrift kan du se blive gennemgået trin for trin på:http://www.youtube.com/user/vildmedmaddk#p/u/3/CUihQuU5LtU
——————————————————————————————————-
Pandekager kan fås i mange forskellige afskygninger og med mange forskellige typer fyld.Jeg vil fokusere på den franske pandekage – crêpe, som den bliver serveret i Tuileries haven foran Louvre i Paris.Pisk alle ingredienserne sammen (først det flydende og tilsæt derefter melet langsomt) og lad dejen køle af. (Stil den i køleskabet i min 15. min før brug) Man kan sagtens piske dejen i hånden men det går lettere med en røremaskine eller en håndmixer. Pandekagerne bages nu på en pande (styrke 3-4/6)med så lav kant som muligt. Panden smøres med vindruekerneolie inden bagning.Pandekagedejen kan med fordel laves dagen før og stilles i køleskabet, evt. opbevaret i en proteindrik mixer.
Fyld:
Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Som standard bliver pandekagen serveret med melis og syltetøj, men en af mine favoritter er banan, Grand Marnier og nutella 🙂
Bliv fan af pandekager på Facebook!http://www.facebook.com/pages/Pandekager/195343457941
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.