- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 1823
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 27, 2009
- 100 g
- Hvedemel
- 1 tbsp.
- kakaopulver
- 3 dl
- letmælk
- 25 g
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Solsikkeolie
- 1 stk
- Æg
- 3 stk
- Banan/er
- 6 tbsp.
- Appelsinsaft
- 2 tbsp.
- Likør, orange
- 175 g
- Sirup
- 2 tbsp.
- Maizena
- 1/2 tsk.
- Vanilleekstrakt
- 1 tbsp.
- kakaopulver
- 40 g
- Mørk chokolade også med orange
- 3 tbsp.
- letmælk
- 15 g
- Smør, saltet
Skær bananerne i skiver og læg dem i en dyb tallerken
Bland likør og appelsinsaft og hæld det over bananskiverne
Til saucen blandes maizena og kakao sammen
Smelt chokoladen i en gryde sammen med siruppen, mælk og smør
Rør det godt sammen og kom maizenablandingen i
Mens det simrer i et minut røres der rundt i det
Fjern gryden fra varmen og bland vanilleekstrakt i
Tilbered pandekagerne ved at sigte mel og kakao i en skål
Rør ægget i sammen med mælk og olie
Rør det godt sammen til en glat dej
Bag pandekagerne ved at smelte lidt smør på en pande og hælde dej på panden
Når den er bagt på undersiden vendes pandekagen
Fortsæt til dejen er brugt
Læg evt efterhånden pandekagerne på en tallerken som står i en ovn ved 100 grader, så holdes de varme
Opvarm saucen og server pandekagerne med bananskiver og chokoladesauce
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.