- Forberedelsestid
- 35 minutter
- Tilberedningstid
- 50 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Dessert
- Visninger
- 1928
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 11, 2009
- 1 stk
- Æg
- 50 g
- Hvedemel
- 50 g
- fuldkornshvedemel
- 1 stk
- Ananas, konserves
- 25 g
- Valnøddekerner
- 3 stk
- Appelsin/appelsiner
- 1 1/2 dl
- Appelsinsaft
- 2 tsk.
- Kartoffelmel
- 3 dl
- Skummetmælk
- 2 tbsp.
- Solsikkeolie
Disse pandekager er lavet af fuldkorn. Så de er lidt sundere end normalt og smager fantastisk samtidig.
Bland mel med æg i en skål. Mens du pisker skal du hælde halvdelen af mælken i. Rør det godt sammen. Hæld så resten i og rør det igen godt rundt. Varm lidt af olien op på en pande. Lad panden blive rigtig varm og hæld så lidt dej på panden. Fordel dejen ved at dreje panden lidt rundt. Lad pandekagen blive gylden i bunden og vend så pandekagen så den også bliver gylden på den anden side. Fortsæt sådan til dejen er brugt. Læg efterhånden pandekagerne på en tallerken og lad dem stå i ovnen ved 100 grader, så de bliver ved med at være varme. Pil appelsinerne og skær dem i små stykker. Hæld dem i en skål sammen med ananasstykkerne (gem saften). Hak valnødderne og put dem i skålen. I en skål piskes lidt af ananassaften sammen med kartoffelmelet. Hæld det i en gryde sammen med resten af saften og appelsinsaften og kog det op til en glat sovs. Bland halvdelen af saften med frugten og fordel en lille portion på hver pandekage. Fold dem sammen til trekanter og server dem på et fad og resten af sovsen i en skål.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.