Pandekager

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
37
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tsk.
kardemomme
1 tbsp.
Sukker (melis)
4 dl
Kærnemælk
3 stk
Æg
1 knsp.
Salt, groft
200 g
Hvedemel
3 tbsp.
vanillesukker
Pandekager

Æg og mælk piskes, og der tilsættes salt, sukker, kardemomme og vanillesukker. Pisk dejen sammen med melet lidt efter lidt. Du må gerne sigte melet i, så sikrer du, at der ikke kommer klumper i dejen. Hvis der er tid til det, så lad dejen stå og trække lidt, inden du bager den. Put lidt fedtstof på en meget varm pande mellem bagningerne. Det er vigtigt, at du med det samme dejen er kommet på panden sørger for, at den bliver fordelt på hele panden. Vend pandekagen, når den er gyldenbrun. Du kan have en tallerken i en middelvarm ovn, som du putter de færdige pandekager på, mens du laver resten færdig.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?