- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 1629
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 16, 2009
- 1 tsk.
- kardemomme
- 1 tbsp.
- Sukker (melis)
- 4 dl
- Kærnemælk
- 3 stk
- Æg
- 1 knsp.
- Salt, groft
- 200 g
- Hvedemel
- 3 tbsp.
- vanillesukker
Æg og mælk piskes, og der tilsættes salt, sukker, kardemomme og vanillesukker. Pisk dejen sammen med melet lidt efter lidt. Du må gerne sigte melet i, så sikrer du, at der ikke kommer klumper i dejen. Hvis der er tid til det, så lad dejen stå og trække lidt, inden du bager den. Put lidt fedtstof på en meget varm pande mellem bagningerne. Det er vigtigt, at du med det samme dejen er kommet på panden sørger for, at den bliver fordelt på hele panden. Vend pandekagen, når den er gyldenbrun. Du kan have en tallerken i en middelvarm ovn, som du putter de færdige pandekager på, mens du laver resten færdig.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.