Pandekager
- Gitte Madsena
- Bagværka
- Let
- a
- 2876
Ingredienser

Skær løg, hvidløg og kyllingebrysterne i tern. Steg først løg og hvidløg til de er klare. Steg derefter kyllingebrysterne med. Skær tomaterne i
DAG 1: Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie og salt - rør rundt Tilsæt havregryn og kerner - rør rundt Tilsæt grahamsmel - rør rundt Tilsæt hved
Rør sukker og olie sammen i en skål. Tilføj mælken imens du rører, og bland godt. I en anden skål blandes melet, havregryn, bagepulver og vanill
1: Bearnaiseessens og estragoneddike hældes i en kasserolle, der sættes over et vandbad. 2: Æggeblommerne piskes i. Der skal piskes, til sovsen er
En lækker frokost… som hvis den deles i halve, kan bruges som forret. Pil skind og ben fra makrellen og del den i fileter. Læg makrel, hakket løg
Jeg elsker at bage småkager og bager altid en masse, så der også er til familien. Blandt favoritterne er jødekager, som jeg altid fik hos min morm
Kommentarer