- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Forret
- Visninger
- 3382
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 17, 2010
- 1/2 stk
- Citron - gerne økologisk
- 1 stk
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 2 dl
- Bouillon, fisk
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 stk
- Pangasius fileter
Pangasius fileten rulles omkring laksen.
Dampes i bouillon/hvidvin salt og peber under stanniol i ca. 7 minutter.
Tryk på den… giver den efter… er den færdig.
Dryppes med citron.Serveringsforslag:
Serveres på en bund af grøn salat. Evt. med tomater.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.