Pangasius filet m. laks.

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
2 personer
Kategori
Forret
Visninger
3382
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 stk
Citron - gerne økologisk
1 stk
Laks, fersk (med og uden skind)
2 dl
Bouillon, fisk
1 tsk.
Salt og peber
1 stk
Pangasius fileter
Pangasius filet m. laks.

Pangasius fileten rulles omkring laksen.
Dampes i bouillon/hvidvin salt og peber under stanniol i ca. 7 minutter.
Tryk på den… giver den efter… er den færdig.
Dryppes med citron.Serveringsforslag:
Serveres på en bund af grøn salat. Evt. med tomater.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?