- Forberedelsestid
- 180 minutter
- Tilberedningstid
- 180 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1525
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 1, 2009
Kartofler:
Kartoflerne skrælles og skæres i både.
Læg dem i et oven fastfad.
Hæld lidt olie he over, så kartoflerne ikke tørre ind i ovnen.
Drys salt, peber parika og oregano hen over.
Sæt kartoflerne ind i ovnen i ca. 30 min.
Bøfferne:
Oksekødet formes til bøffer. (Mellem 16 og 20stk)
bøfferne krydres med salt og peber, og brunes på en pande med olie eller smør.
Samtidig kan man skære tomater, peberfrugter og løg i skiver.
Når bøfferne er brunet på hver side lægges de på hver sit stykke sølvpapir/alufolie.
Ovenpå bøfferne lægges tomaterne, peberfrugterne og løgene.
Man tager nu hver hjørne af alufoliet og ”binder” en knude på toppen. (Sørg for der ikke er nogle huller i alufoliet, da der dannes en slags sky i bunden af pakkerne, det kan bruges til sovs.)
Bøfferne sættes i ovnen i ca. 30 min.
God appetit
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.