- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 8891
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- januar 15, 2012
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 3 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 140 g
- Tomatkoncentrat
- 3 tsk.
- Paprika
- 5 dl
- Bouillon, grønsags
- 1 kg
- Svinekoteletter
- 2 dl
- Creme fine 7%
Paprikakoteletter: Hak løg og peberfrugterne og svits i lidt olie i en gryde. Tilsæt bouillon, tomatpuré og paprika, lad det koge i et par minutter, derefter tilsættes creme fine og koger endnu et par minutter, Smages til med salt og peber.
Svits koteletterne i lidt olie, lægges i et ildfast fad og sovsen hældes over.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Serveres med ris, grøn salat/råkost og evt. et godt brød.
En super nem ret som smager himmelsk.
NB! Fadkoteletter kan også bruges
Hej
Hej Majbrit