Paprikakoteletter i fad

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
8891
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Løg eller zittauerløg
3 stk
Peberfrugt, rød og gul
140 g
Tomatkoncentrat
3 tsk.
Paprika
5 dl
Bouillon, grønsags
1 kg
Svinekoteletter
2 dl
Creme fine 7%
Paprikakoteletter i fad

Paprikakoteletter: Hak løg og peberfrugterne og svits i lidt olie i en gryde. Tilsæt bouillon, tomatpuré og paprika, lad det koge i et par minutter, derefter tilsættes creme fine og koger endnu et par minutter, Smages til med salt og peber.
Svits koteletterne i lidt olie, lægges i et ildfast fad og sovsen hældes over.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Serveres med ris, grøn salat/råkost og evt. et godt brød.
En super nem ret som smager himmelsk.
NB! Fadkoteletter kan også bruges


2 comments

  1. Anonym sagde på maj 25, 2013

    Hej

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Den ukendte kok sagde på maj 26, 2013

    Hej Majbrit

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?