Paprikakylling

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
35 minutter
Tilberedningstid
80 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2582
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 dl
Ris, parboiled (løse ris)
4 stk
Evt. små flutes
500 g
Champignon
4 skive(r)
Røget bacon
1 tsk.
Citronsaft
1 tbsp.
Paprika (mild)
2 stk
Hvidløg, fed
4 tbsp.
Koncentreret tomatpuré
800 g
Kylling
2 dl
Fløde 13 %
25 g
Smør, usaltet
2 dl
Bouillon, hønsekød, spiseklar
5 stk
Skalotteløg

Skær baconen i strimler på tværs. Svits dem i en stor tykbundet gryde eller wok til de er let gyldne. Tages op. Del kyllingerne i kvarte og brun dem i baconfedtet. Tages op. Svits finthakket skalotteløg og knust hvidløg til løgene er klare. Tilsæt paprika og brun det lidt med, inden tomatpuré, bouillon, citronsaft og fløde hældes ved. Kog sovsen igennem og smag den til med salt. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden. Retten mørner under låg ved svag varme i 35-50 min. Skær de rensede champignoner i skiver og svits dem let i smøret. Tilsættes retten ca. 10 min. før den er færdig. Varm baconstykkerne og drys dem over ved anretningen.
Server retten med kogte løse ris (kogt som anvist på pakken, afhængig af typen af ris) og evt. lune flute. Man kan også servere en frisk blandet salat til retten, hvis man ønsker lidt grønt.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?