- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1451
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 21, 2009
1: Form 4 store bøffer af kødet. 2:Smør toastbrødene med smørret og læg bøfferne ovenpå. 3: Hæld lidt olie på panden og steg kødet først med toastbrødet nedad indtil det er gyldent. 4: Vend det og steg bøffen med kødet nedad – Kødet bør ikke blive tørt. 5: Smag til med salt og peber. 6: Imens kødet steger tilberedes tilbehøret. Løg og rødbeder skæres i tern og anrettes i portioner på 4 tallerkener sammen med kapersene. 7: Hæld æggeblommerne i 4 æggebægre og sæt ét på hver tallerken. 8: Når bøfferne er stegt færdige, lægges den på tallerkenen med kødsiden opad.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.