- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 2 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3223
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 27, 2012
- 2 stk
- Hjertesalat
- 1/2 l
- Jordbær
- 2 dl
- Oliven, sorte og grønne med sten
- 1/2 bdt.
- Forårsløg, rå
- 1 dl
- Hakkede og ristede valnødder
- 1 tsk.
- Olivenolie
- 1 tbsp.
- Rød balsamico, gerne med hindbær
- 1 stk
- Bøffelmozzarella
- 4 skive(r)
- Parmaskinke
- 1/2 bdt.
- Asparges
1. Start med salaten. Skær jordbær og salat ud i mindre stykker og snit forårsløgen. Hæld olivenolie og balsamico over, vend oliven ned i salaten, smag til med salt og peber og toppe med valnødderne.
2. Skær mozzarellaen ud i 4 lige store skiver og rulle en parmaskinke rundt om hver mozzarella skive. Steg dem på panden eller på grillen sammen med asparges. Nydes varme, sammen med salaten.
Hvis man mangler noget at dyppe i, smager en hjemmelavet humus på kikærter, hvidløg, olivenolie, lidt citron, tahin, salt og peber, rigtig dejligt til! Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.