Parmaskinkeruller med fetacreme og rucola

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Nytår
Visninger
4547
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
Parmaskinkeruller med fetacreme og rucola

En let og dejlig forret – frisk og smagfuld.
Valnøddekernerne skal ristes. De afkølede valnøddekerner blendes med yoghurt og fetaosten. Det kommes i en skål og røres sammen med det fint hakkede persille og olivenolien til en lind masse. Krydr med salt og peber.
Læg en skefuld fetacreme på den ene ende af parmaskinke skiven sammen med 3 rucolablade og rul sammen.
Serveringsforslag: Chili marineret rejer, oliven olie og friskbagt brød.
 



3 comments

  1. Den ukendte kok sagde på oktober 13, 2010

    En ualmindelig lækker forret

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på februar 7, 2012

    i 2. linie står der 1 stk –

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Den ukendte kok sagde på februar 7, 2012

    Hej Inge

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?