- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Nytår - Visninger
- 4547
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 13, 2010
En let og dejlig forret – frisk og smagfuld.
Valnøddekernerne skal ristes. De afkølede valnøddekerner blendes med yoghurt og fetaosten. Det kommes i en skål og røres sammen med det fint hakkede persille og olivenolien til en lind masse. Krydr med salt og peber.
Læg en skefuld fetacreme på den ene ende af parmaskinke skiven sammen med 3 rucolablade og rul sammen.
Serveringsforslag: Chili marineret rejer, oliven olie og friskbagt brød.
En ualmindelig lækker forret
i 2. linie står der 1 stk –
Hej Inge