Påskeboller

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
105 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Påske
Visninger
2512
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
50 g
Bagegær
1 tsk.
Sukker (melis)
3 dl
Vand
1 dl
Yoghurt naturel
1 tbsp.
Salt, groft
250 g
Durummel
250 g
Speltmel

Det lunken vand og yoghurten puttes i en skål, som gæren opløses i. Herefter tilsættes salt og sukker. Du skal nu først røre durummelet og herefter speltmelet i lidt efter lidt. Ælt så dejen rigtig godt igennem ind til den er glat at røre ved. Dejen skal nu hæve lunt og tildækket i 30-40 minutter. Herefter former du bollerne i størrelse og form som æg, og lader dem hæve igen i 25 minutter på en bageplade. Bollerne bages så ved 220 grader i 12-15 minutter. Når bollerne er færdige og kølet af, kan de eventuelt dekoreres med lidt glasur.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?