- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 105 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
Påske - Visninger
- 2512
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 16, 2009
- 50 g
- Bagegær
- 1 tsk.
- Sukker (melis)
- 3 dl
- Vand
- 1 dl
- Yoghurt naturel
- 1 tbsp.
- Salt, groft
- 250 g
- Durummel
- 250 g
- Speltmel
Det lunken vand og yoghurten puttes i en skål, som gæren opløses i. Herefter tilsættes salt og sukker. Du skal nu først røre durummelet og herefter speltmelet i lidt efter lidt. Ælt så dejen rigtig godt igennem ind til den er glat at røre ved. Dejen skal nu hæve lunt og tildækket i 30-40 minutter. Herefter former du bollerne i størrelse og form som æg, og lader dem hæve igen i 25 minutter på en bageplade. Bollerne bages så ved 220 grader i 12-15 minutter. Når bollerne er færdige og kølet af, kan de eventuelt dekoreres med lidt glasur.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.