Pasta Carbonara

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1936
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 stk
Æg
1 tsk.
Peber, friskkværnet
2 tbsp.
Olivenolie
250 g
Champignon
50 g
Parmesan, frisk
1 stk
Hvidløg, fed
500 g
Pasta, frisk
1 stk
Løg eller zittauerløg
10 skive(r)
bacon
3 dl
Fløde 13 %
1 tsk.
Havsalt

Pasta Carbonara
1) Skær baon i små stykker og sted dem i en gryde.
2) Hak løg, champignon og hvidløg o svits det i gryden med en smule olie.
3) Benyt en skål: Pisk æg, fløde, parmesan, salt og peber i en skål.
4) Kog pastaen al dente (dvs. næsten færdigt). Tilsæt en smule salt i vandet.
5) Når pastaen er færdig, hæld vandet fra, behold pastaen i gryden. Tilsæt blandingen af bacon, champignon, løg og hvidløg og rør godt rundt.
6) Til sidst røres blandingen af æg, fløde, parmesan, salt og peber i, mens du rører rundt. Rør rundt et par minutter indtil retten har en cremet konsistens.
Velbekomme!


2 comments

  1. Anonym sagde på januar 16, 2011

    Ægte carbonara har hverken

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på januar 16, 2011

    Der skal stå pancetta – ikke

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?