- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1936
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 6, 2009
- 2 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 250 g
- Champignon
- 50 g
- Parmesan, frisk
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 500 g
- Pasta, frisk
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 10 skive(r)
- bacon
- 3 dl
- Fløde 13 %
- 1 tsk.
- Havsalt
Pasta Carbonara
1) Skær baon i små stykker og sted dem i en gryde.
2) Hak løg, champignon og hvidløg o svits det i gryden med en smule olie.
3) Benyt en skål: Pisk æg, fløde, parmesan, salt og peber i en skål.
4) Kog pastaen al dente (dvs. næsten færdigt). Tilsæt en smule salt i vandet.
5) Når pastaen er færdig, hæld vandet fra, behold pastaen i gryden. Tilsæt blandingen af bacon, champignon, løg og hvidløg og rør godt rundt.
6) Til sidst røres blandingen af æg, fløde, parmesan, salt og peber i, mens du rører rundt. Rør rundt et par minutter indtil retten har en cremet konsistens.
Velbekomme!
Ægte carbonara har hverken
Der skal stå pancetta – ikke