Pasta Carbonara

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
21
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Parmesan, frisk
500 g
Pasta, frisk
1 knsp.
Salt og peber
15 skive(r)
Pancetta eller bacon
1 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 dl
Grønne ærter - friske eller dybfrost
1 stk
Æggeblomme, pasteuriseret

Steg bacon eller pancetta sprødt, og sæt vand over til pasta.
Bland fløde, æg, salt, peber og lidt parmesan godt sammen.
Kog pastaen, tilføj ærterne så de når at få 2-3 minutter.
Hæld vandet fra pastaen og tilføj pasta og ærter til baconen på panden.
Tilføj æg/fløde-blandingen og rør godt rundt. Serveres med friskrevet parmesan og evt. frisk mynte.

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler de respektive forfatteres synspunkter og ikke nødvendigvis webportalens synspunkter. Medlemmer anmodes om at afstå fra fornærmelser, bande og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel eller forklaringer.

Din email vil ikke kunne ses af andre. *

*
*

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?