Pasta med citronsauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2910
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
500 g
spaghetti
1 tbsp.
Citronskal, revet
2 1/2 dl
Fløde 9 %
2 tbsp.
Persille, frisk
100 g
Parmesan, revet
2 dl
Bouillon, hønsekød, spiseklar
Pasta med citronsauce

Kog pastaen. Bland fløde, hønsebouillon og citronskal i en gryde ved middel varme. Lad det komme i kog og rør af og til. Skru ned for varmen og lad saucen simre til den er kogt ind og blevet lidt tyk. Hæld vandet fra pastaen og bland saucen og persillen i. Drys med parmesanost.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?