- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 4949
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 28, 2013
- 1 dl
- Grønne ærter - friske eller dybfrost
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 7 stk
- Parmaskinke
- 250 g
- Frisk pasta
Sæt fløden til at koge. Hold godt øje og rør rundt i det.
Fløden er klar når den er creme.
Tø ærterne op og kog pastaen som vist på pakken.
Når pastaen er kogt færdig og fløden er klar.
Blander du det hele i en gryde. Varm det en lille smule.
Og så er der mad.
Du kan evt. putte et most fed hvidløg i fløden mens den koger for gi det mere smag.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.