Pasta med gorgonzolasauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1730
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
150 g
gorgonzola
50 g
Parmesan, frisk
2 1/2 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
1 dl
letmælk
4 tsk.
Peber, friskkværnet
100 g
Mozzarella, 45+
500 g
Pasta - skruer, penne
2 tsk.
Muskatnød, revet

Fjern skorpen fra gorgonzolaen og pluk den i mindre stykker. Skær mozzarellaen i små tern og riv parmesanen fint. Bring mælk og fløde i kog i en gryde og kom herefter ostene i den kogende flødeblanding. Smag blandingen til med muskatnød og friskkværnet peber. I mens koges pastaen, og når den er færdig, afdryppes den og røres i ostesaucen. Rør det godt igennem og anret i skål eller i portioner på varme tallerkner. Det smager godt med lidt friskkværnet peber udover hver portion.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?