- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1730
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 16, 2009
- 150 g
- gorgonzola
- 50 g
- Parmesan, frisk
- 2 1/2 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 dl
- letmælk
- 4 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 100 g
- Mozzarella, 45+
- 500 g
- Pasta - skruer, penne
- 2 tsk.
- Muskatnød, revet
Fjern skorpen fra gorgonzolaen og pluk den i mindre stykker. Skær mozzarellaen i små tern og riv parmesanen fint. Bring mælk og fløde i kog i en gryde og kom herefter ostene i den kogende flødeblanding. Smag blandingen til med muskatnød og friskkværnet peber. I mens koges pastaen, og når den er færdig, afdryppes den og røres i ostesaucen. Rør det godt igennem og anret i skål eller i portioner på varme tallerkner. Det smager godt med lidt friskkværnet peber udover hver portion.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.