Pasta med grønsagssovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2163
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
4 dl
Vand
500 g
Pasta - skruer, penne
1 stk
Gulerod/gulerødder
2 stk
Tomater
3 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Timian, kviste (frisk)
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Bouillonterning
50 g
Porre
1 knsp.
Rosmarin
50 g
Selleri, rod
20 g
Smør, saltet

Skyl og rengør hvidløg, gulerod, selleri, det grønne fra en porre og løget. Skær det hele i små stykker. Smelt smørret i en gryde og hæld grønsagerne i. Svits grønsagerne nogle minutter. Tomaterne skæres i stykker og blandes i. Rør bouillonterningen ud i vandet og tilsæt det efter nogle minutter. Tilsæt rosmarin, timian og lidt salt og peber og lad det hele koge under låg ved svag varme i tyve minutter. Imens koges pastaen. Når den er kogt blandes den i gryden og retten serveres.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?