- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2163
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 5, 2009
- 4 dl
- Vand
- 500 g
- Pasta - skruer, penne
- 1 stk
- Gulerod/gulerødder
- 2 stk
- Tomater
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Timian, kviste (frisk)
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Bouillonterning
- 50 g
- Porre
- 1 knsp.
- Rosmarin
- 50 g
- Selleri, rod
- 20 g
- Smør, saltet
Skyl og rengør hvidløg, gulerod, selleri, det grønne fra en porre og løget. Skær det hele i små stykker. Smelt smørret i en gryde og hæld grønsagerne i. Svits grønsagerne nogle minutter. Tomaterne skæres i stykker og blandes i. Rør bouillonterningen ud i vandet og tilsæt det efter nogle minutter. Tilsæt rosmarin, timian og lidt salt og peber og lad det hele koge under låg ved svag varme i tyve minutter. Imens koges pastaen. Når den er kogt blandes den i gryden og retten serveres.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.