- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 3267
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 2, 2009
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 4 tbsp.
- Olivenolie
- 400 g
- Pasta - skruer, penne
- 1/2 bdt.
- Persille, bredbladet
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Havsalt
Pasta med hvidløg og persille
Hvis du vil have det lidt stækt kan du tilsætte en chili som du hakker fint.
1) Kog pastaskruerne efter anvisning på pakken.
2) Hak persille groft.
3) Pres hvidløget i en hvidløgspresser.
4) Lad den kogte pasta dryppe af i et dørslag/en si og kom den tilbage i gryden. Tilsæt olivenolie, persillen og de pressede hvidløg. Drys med salt og friskkværnet peber.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.