Pasta med kylling og flødesauce

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
1870
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
3 dl
Fløde 38 %, Piskefløde
375 g
Pasta, frisk
40 g
Smør, saltet
5 tbsp.
Parmesan, revet
1 tbsp.
Olivenolie

Olie og smør varmes op på en pande
Skær løget i skiver og halver dem
Skær kyllingen i tynde skiver og halver champignonerne
Svits løgene i gryden til de er møre
Bland kyllingen i og lad det stege tre minutter
Bland champignoner i og lad det stege endnu et minut
Kog pastaen efter anvisning
Hak estragonbladene og bland dem i sammen med fløden
Bring det i kog og tag gryden af varmen
Rør eddiken i lid ad gangen og smag tll med salt og peber
Lad pastaen dryppe af og hæld den i en skål
Hæld kylling og sauce i skålen og rør det sammen
Server med reven parmesan


Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?