- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 25 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1870
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 15, 2009
- 3 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 375 g
- Pasta, frisk
- 40 g
- Smør, saltet
- 5 tbsp.
- Parmesan, revet
- 1 tbsp.
- Olivenolie
Olie og smør varmes op på en pande
Skær løget i skiver og halver dem
Skær kyllingen i tynde skiver og halver champignonerne
Svits løgene i gryden til de er møre
Bland kyllingen i og lad det stege tre minutter
Bland champignoner i og lad det stege endnu et minut
Kog pastaen efter anvisning
Hak estragonbladene og bland dem i sammen med fløden
Bring det i kog og tag gryden af varmen
Rør eddiken i lid ad gangen og smag tll med salt og peber
Lad pastaen dryppe af og hæld den i en skål
Hæld kylling og sauce i skålen og rør det sammen
Server med reven parmesan