- Forberedelsestid
- 30 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2412
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 10, 2009
- 1 tsk.
- Majsstivelse
- 2 tbsp.
- Purløg
- 1/2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 dl
- Hvidvin
- 400 g
- Pasta - skruer, penne
- 400 g
- Tomater
- 350 g
- Laks, fersk (med og uden skind)
- 4 stk
- Skalotteløg
- 2 dl
- Fløde 13 %
- 1 dl
- Bouillon, fisk
Løg skæres i tynde skiver og svitses i olie på panden
Tomaterne skæres og svitser med i et minut
Vin og bouillon tilsættes og det koger et par minutter
Majsstivelsen røres i fløden som tilsættes
Lad sovsen koge igennem
Skær laksen i tynde skiver og fordel den over tomaten og sovsen – lad den dampe under låg et par minutter
Når laksen ikke længere er gennemsigtig hakkes purløgen og blandet i
Smag sovsen til med salt og peber
Kog pastaen og bland den i sovsen
Server pasta med laks med en dejlig grøn salat eller noget godt brød
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.