- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 1534
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 24, 2009
- 100 g
- Basilikumblade, frisk
- 400 g
- Fettuccini
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1/2 dl
- Vand
- 1/2 dl
- Olivenolie
- 50 g
- Parmesan, frisk
- 50 g
- pinjekerner
Basilikumbladene skylles og blendes sammen med pinjekerner, hvidløg og parmesanost. Olien tilsættes og pestoen smages til med salt og peber. Pastaen koges al dente og skal dryppe af. Hæld pastaen tilbage i gryden og vend pestoen og vandet i.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.