Pasta med rejer

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
2013
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 tbsp.
Persille, frisk
400 g
rejer
1 1/2 dl
Hvidvin
500 g
spaghetti
1/2 tsk.
Basilikum, tørret
500 g
Hakkede tomater, konserves
2 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Løg eller zittauerløg

Hak løget og knus hvidløget. Læg det i en gryde med lidt vand og lad det koge fem minutter. Bland tomat og hakket basilikum i med lidt salt og peber. Lad det koge ved svag varme i fem minutter. Sæt pastaen over og koge efter anvisning. Bland rejer, hvidvin og persille i gryden til tomaten og lad det hele koge endnu ti minutter. Hæld vandet fra pastaen og læg det på et fad. Fordel så sovsen henover og server.
God fornøjelse!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?