- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 35 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 2013
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 10, 2009
- 2 tbsp.
- Persille, frisk
- 400 g
- rejer
- 1 1/2 dl
- Hvidvin
- 500 g
- spaghetti
- 1/2 tsk.
- Basilikum, tørret
- 500 g
- Hakkede tomater, konserves
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
Hak løget og knus hvidløget. Læg det i en gryde med lidt vand og lad det koge fem minutter. Bland tomat og hakket basilikum i med lidt salt og peber. Lad det koge ved svag varme i fem minutter. Sæt pastaen over og koge efter anvisning. Bland rejer, hvidvin og persille i gryden til tomaten og lad det hele koge endnu ti minutter. Hæld vandet fra pastaen og læg det på et fad. Fordel så sovsen henover og server.
God fornøjelse!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.