- Forberedelsestid
- 40 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 12870
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 17, 2009
- 300 g
- Pasta - skruer, penne
- 200 g
- Skinke, kogt, tern
- 300 g
- Broccoli
- 3 dl
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 200 g
- Ost, fast, 30+
- 4 stk
- Æg
- 1 tsk.
- Salt, groft
Kog først pastaen i letsaltet vand i 3-5 min. og lad den herefter dryppe af. Læg den så i et smurt ovnfast fad. Pluk broccolien i buketter og kog den. Bland den og skinken i pastaen. Æg og fløde piskes sammen og hældes over skinke, pasta og broccoli, så det hele bliver dækket af æggemassen. Osten skæres i skiver og fordeles over blandingen, som gratineres i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.