Pasta med store rejer, broccoli og pinjekerner

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
7200 minutter
Tilberedningstid
43200 minutter
Serveringer
4 personer
Kategori
Forret
Sommer
Visninger
2408
Pris pr. Portion
4
Skrevet af
Udgivet den

Pasta med store rejer, broccoli og pinjekerner

1 ps. pasta, 1 ps. store rejer, 1 broccoli, ca. 50 g. pinjekerner, 2 fed hvidløg, 50 g. parmesan, 50 g. smør

  1. Rens rejerne.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande og læg dm på en tallerken når de har taget farve.
  3. Kom pastaen i en gryde med kogende vand og følg anvisningen på posen.
  4. Rens broccolien og skær den i små buketter og kog den i et par minutter.
  5. Hak de to fed hvidløg og svits dem i olie på en varm pande sammen med rejerne i et par minutter til rejerne er røde på begge sider. Tag rejerne af og kom ca. 50 gram smør på panden. Vend nu den kogte pasta og broccolien i det smeltede smør sammen med rejerne og krydr med salt og peber. Drys revet ost og pinjekerner over ved servering.
  6. Server evt. med ekstra gnavegrønt

 



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?