- Forberedelsestid
- 7200 minutter
- Tilberedningstid
- 43200 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Sommer - Visninger
- 2408
- Pris pr. Portion
- 4
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 27, 2018
Pasta med store rejer, broccoli og pinjekerner
1 ps. pasta, 1 ps. store rejer, 1 broccoli, ca. 50 g. pinjekerner, 2 fed hvidløg, 50 g. parmesan, 50 g. smør
- Rens rejerne.
- Rist pinjekernerne på en tør pande og læg dm på en tallerken når de har taget farve.
- Kom pastaen i en gryde med kogende vand og følg anvisningen på posen.
- Rens broccolien og skær den i små buketter og kog den i et par minutter.
- Hak de to fed hvidløg og svits dem i olie på en varm pande sammen med rejerne i et par minutter til rejerne er røde på begge sider. Tag rejerne af og kom ca. 50 gram smør på panden. Vend nu den kogte pasta og broccolien i det smeltede smør sammen med rejerne og krydr med salt og peber. Drys revet ost og pinjekerner over ved servering.
- Server evt. med ekstra gnavegrønt
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.