- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 2790
- Pris pr. Portion
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2011
- 150 g
- Pasta, frisk
- 2 knsp.
- Salt og peber
- 1 bdt.
- Broccoli
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Tun i vand, konserves
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 tsk.
- Paprika
- 1 stk
- Løg og hvidløg, revet
- 1 tbsp.
- Citronsaft
- 1 stk
- Tilbehør: flutes
- 3 dl
- Creme fraiche 18 %
- 1 tbsp.
- Tomatkoncentrat
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 2 knsp.
- Peber, friskkværnet
- 1 tsk.
- Sennep, dijon
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.