- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Buffet
Forret
Frokost
Hovedret
Madpakke
Sommer - Visninger
- 1032
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 2, 2011
Pasta-salat med broccoli, hvor tunen kan udelades, og pasta-salaten bruges som tilbehør til grill-kød. Med tun er den god som forret, hovedret el. til madpakken dagen efter. Kan også laves med kogt kyllingebryst i tern.
Rød dressing: Rør cremefraiche med de nævnte ingredienser, og smag til. Tilsæt evt. purløg el. frisk dild.
Kog pasta (man kan bruge den slags pasta man nu har liggende, el. købe frisk pasta)koges efter posens anvisning, og køles af.
Kog broccoli-buketter i 1-2 minutter under låg, og køl af.
Bland pasta, tun, broccoli, lidt revet løg, lidt olivenolie, og krydr med lidt ekstra salt, peber fra kværn, og citronsaft. Bland dressingen i tilsidst, el. server ved siden af, efter smag.
Serveres med flutes som tilbehør.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.