- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 45 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Visninger
- 1609
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2009
Start med at klippe baconen i små stykker. Steg det ved middel varme på en pande. Lad herefter fedtet rende af ved at ligge det på et stykke køkkenrulle. Skær auberginen i tern og hak løget. Lad det stege i fedtet fra baconen i et kvarter. Pres hvidløget i og bland tomaten, balsamico, timian og kapers i saucen. Smag den til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og hæld pastaen i en skål. Hæld olien udover pastaen og vend den godt i det. Saucen hældes nu over pastaen, fetaen smuldres og oliven og bacon blandes i. Rør det sammen og server.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.