- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 10036
- Pris pr. Portion
- 15.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 13, 2013
- 500 g
- Pasta - skruer, penne
- 3 stk
- porrer
- 3 stk
- Æg
- 250 ml
- Creme fine 7%
- 1 stk
- Hakkede tomater, konserves
- 2 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Chiliflager
- 300 g
- Skinke, kogt, tern
- 200 g
- Mozzarella revet
Skal det går hurtigt. Skal det være billigt og skal det være let, er denne ret god. Det er endvidere en ret, hvor man kan benytte forskellige kød/pålægsrester og så smager retten faktisk rigtigt godt.
Porrerne skæres stykker af en lille cm. og koges sammen med pastaen. Et par min. før pastaen har fået nok, hældes vandet fra og pastaen og porrerne kommes i et ildfast fad. Denne gang valgte vi at bruge “brun” pasta.
Kødet skæres i tern eller skiver blandes med pastaen og porrerne.
Hvidløgs fedene hakkes fint og kommes sammen med chiliflagerne (Vi benytter chili af egen avl – om sommeren er det frisk chili senere bliver det tørret chili) i dåsen med de hakkede tomater og røres sammen. Efterfølgende fordeles det over pastaen.
De tre æg og Creme fine eller Milda (4% fedt) blandes og hældes over pastaen i det ildfaste fad.
Mozzarella fordeles over retten.
Kryders efter behag med salt og peber.
Bages ca. 15 – 20 min ved 200 grader.
Serveringstips: Salat (Majs og friske hakkede gulerødder, tomater og fetaost)
kan i ikke skrive