Pastaret med tun

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
60 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
5 personer
Visninger
10652
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 tbsp.
Parmesan, frisk
3 stk
Hvidløg, fed
1 bdt.
Basilikumblade, frisk
1 stk
Løg eller zittauerløg
2 stk
Flåede tomater, konserves
1 stk
Peberfrugt, rød og gul
1 tsk.
Salt og peber
2 stk
Tun i vand, konserves
2 stk
Limesaft (plus reven skal)
1 tsk.
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 tsk.
Kanel
500 g
Pasta - skruer, penne
Pastaret med tun

Varm olien i en stor gryde og steg løg, hvidløg, chili, kanel og basilikum i fem minutter.
Skru op for varmen og tilføj tomater, tun og lidt salt. Kog i 20 minutter. Smag til med krydderier.
Kog pastaen. Når den er “al dente”, hæld pastaen i tun/tomatsaucen sammen med basilikumblade, lidt olivenolie og parmesanost og rør godt sammen.
Server med det samme. Mmmmh….

Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?