- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 60 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 5 personer
- Visninger
- 10652
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 5, 2009
- 1 tbsp.
- Parmesan, frisk
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 bdt.
- Basilikumblade, frisk
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 2 stk
- Flåede tomater, konserves
- 1 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 2 stk
- Tun i vand, konserves
- 2 stk
- Limesaft (plus reven skal)
- 1 tsk.
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1 tsk.
- Kanel
- 500 g
- Pasta - skruer, penne
Varm olien i en stor gryde og steg løg, hvidløg, chili, kanel og basilikum i fem minutter.
Skru op for varmen og tilføj tomater, tun og lidt salt. Kog i 20 minutter. Smag til med krydderier.
Kog pastaen. Når den er “al dente”, hæld pastaen i tun/tomatsaucen sammen med basilikumblade, lidt olivenolie og parmesanost og rør godt sammen.
Server med det samme. Mmmmh….
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.