Pastasalat med safransovs

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Frokost
Hovedret
Visninger
1589
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 dl
Mayonnaise
1 bdt.
Rucolasalat
1 tbsp.
Vand
300 g
Pasta, frisk
1/2 tsk.
Salt, groft
1 dl
Creme fraiche 9 %
1/2 tsk.
Paprika
1 g
Safran
50 g
pinjekerner
1/2 stk
Agurk
1/2 tsk.
Cayennepeber

Kog pastaen som det står på pakken. På en tør pande skal du riste pinjekernerne, så de bliver let gyldne. Skær agurken i stave. I en skål skal du hælde vandet over safranen og lade det trække nogle minutter. Bland det sammen med mayonnaise, creme fraiche og krydderier i en stor skål. Rør så den kogte pasta, pinjekerner og argurk i, så dressingen bliver godt fordelt. Server retten i fire skåle.



Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?