- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 20 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 1589
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- august 25, 2009
- 1 dl
- Mayonnaise
- 1 bdt.
- Rucolasalat
- 1 tbsp.
- Vand
- 300 g
- Pasta, frisk
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 1 dl
- Creme fraiche 9 %
- 1/2 tsk.
- Paprika
- 1 g
- Safran
- 50 g
- pinjekerner
- 1/2 stk
- Agurk
- 1/2 tsk.
- Cayennepeber
Kog pastaen som det står på pakken. På en tør pande skal du riste pinjekernerne, så de bliver let gyldne. Skær agurken i stave. I en skål skal du hælde vandet over safranen og lade det trække nogle minutter. Bland det sammen med mayonnaise, creme fraiche og krydderier i en stor skål. Rør så den kogte pasta, pinjekerner og argurk i, så dressingen bliver godt fordelt. Server retten i fire skåle.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.