Pastasalt med limemarinade

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedningstid
75 minutter
Sværhedsgrad
Midt imellem
Serveringer
50 personer
Kategori
Buffet
Visninger
4413
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 kg
Pasta - skruer, penne
1 dl
Honning, Akacie
250 g
pinjekerner
1/2 l
Vindruekerneolie
1/2 l
Persille, bredbladet
1 tbsp.
Salt, groft
150 g
Soltørrede tomater
1/2 tbsp.
Peber, friskkværnet
1/2 l
Basilikumblade, frisk
20 stk
lime
1 3/4 kg
Courgette
4 stk
Bouillon, hønsekød, spiseklar

1)     Pisk en marinade af limeskal –og saft, honning, olie, salt og peber2)     Kog pastaen al dente i vand med hønsebouillion og gurkemeje.3)     Hæld vandet fra og afkøl den kogte pasta i koldt vand. – Lad den dryppe godt af4)     Rist pinjekernene i ovnen ved 1600 i ca. 10 min  eller til de er lysebrune5)     Overhæld  de soltørrede tomatstrimler med kogende vand, lad stå i 5 min – afdryp/afkøl6)     Bland pastaen med courgetter, soltørrede tomater, basilikum og persille7)     Vend marinaden i salaten og lad den trække i ½ time8)     Pynt med pinjekerneneAnretning:  Kom salaten i ovale fade, så alle råvarerne kan ses, og salaten ikke falder sammen

TIPS:  Gem evt. lidt limeskal til pynt


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?