- Forberedelsestid
- 45 minutter
- Tilberedningstid
- 75 minutter
- Sværhedsgrad
- Midt imellem
- Serveringer
- 50 personer
- Kategori
- Buffet
- Visninger
- 4413
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 7, 2009
- 2 kg
- Pasta - skruer, penne
- 1 dl
- Honning, Akacie
- 250 g
- pinjekerner
- 1/2 l
- Vindruekerneolie
- 1/2 l
- Persille, bredbladet
- 1 tbsp.
- Salt, groft
- 150 g
- Soltørrede tomater
- 1/2 tbsp.
- Peber, friskkværnet
- 1/2 l
- Basilikumblade, frisk
- 20 stk
- lime
- 1 3/4 kg
- Courgette
- 4 stk
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
1) Pisk en marinade af limeskal –og saft, honning, olie, salt og peber2) Kog pastaen al dente i vand med hønsebouillion og gurkemeje.3) Hæld vandet fra og afkøl den kogte pasta i koldt vand. – Lad den dryppe godt af4) Rist pinjekernene i ovnen ved 1600 i ca. 10 min eller til de er lysebrune5) Overhæld de soltørrede tomatstrimler med kogende vand, lad stå i 5 min – afdryp/afkøl6) Bland pastaen med courgetter, soltørrede tomater, basilikum og persille7) Vend marinaden i salaten og lad den trække i ½ time8) Pynt med pinjekerneneAnretning: Kom salaten i ovale fade, så alle råvarerne kan ses, og salaten ikke falder sammen
TIPS: Gem evt. lidt limeskal til pynt
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.