- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret - Visninger
- 1338
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 20, 2011
Retten er god både som grill-ret eller i ovn.
Peber-hakkebøffer: Form høje pæne bøffer, og vend kanten rundt i groft friskkværnet peber. Krydr med havsalt og oregano. Steg bøffferne i en blanding af olie og smør, start med at brune siderne af først, ved medium-høj varme. Steg ca. 5-6 minutter på hver side. Gem stegefedtet.
Tænd ovnen på 200 grader.
Klargør asparges, knæk dem af ved roden. Halver blommetomater. Kom asparges og tomater i et fad med bagepapirr. Dryppes over med olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber. Grilles i ovn, ca. 10 minutter. På grill lægges de i staniol og tilberedes på grillen sammen med bøfferne.
Server nye kogte kartofler, enten grillet i ovnen, eller i staniol på en grill.
Ved servering portionsanrettes bøfferne, kartofler og asparges/tomater hældes over med lidt af stegesaften fra bøfferne og der drysses med havsalt. Kom en lille klat hvidløgssmør på bøfferne lige før servering.
Server med hvidløgssmør og flutes, eller hjemmelavet paprika-flødesauce.
Se opskrift på paprikasauce: https:/oksemedaillon-m-paprikasauce-bagte-kartofler-4518/
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.