- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 7120
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 23, 2009
- 1 stk
- Timian, tørret
- 1 l
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 1 stk
- Hvidløg, fed
- 1 stk
- Salt og peber
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 1 stk
- Chorizopølse
- 5 stk
- Peberfrugt, rød og gul
- 200 g
- Flødeost, 60+
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 1 stk
- Flûtes
Peberfrugtsuppe med Chorizopølse
Retten er til 4 prs.5 store peberfrugter1 løg1 fed hvidløg 200 g flødeost light1 l bouillonoliesalt og peber1 chorizopølsetimianflûteSkyl og rens peberfrugterne, der skæres i småstykker – løget ligeså. Begge dele svitses i en gryde, og hvidløget presses og tilsættes, hvorefter, der hældes bouillon ved.Lad det koge stille og roligt ca. ½ time. Med en stavblender kan man purere direkte i gryden, det sparer opvask. Kort før servering tilsættes flødeosten, der skal smelte, hvorefter suppen piskes godt igennem med et piskeris.I mellemtiden skæres chorizopølsen i ca ½ cm tykke skiver og sættes i ovnen ved 200 gr. på bagepapir – hold øje med dem, og tag dem ud, når de har fået pæn farve og læg dem på køkkenrulle.
Hvilke ingredienser er der i
Hvilke ingredienser er der i
Hvilke ingredienser er der i