Peberfrugtsuppe med Chorizopølse

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Hovedret
Visninger
7120
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1 stk
Timian, tørret
1 l
Kyllingefond/Hønsebouillion
1 stk
Hvidløg, fed
1 stk
Salt og peber
1 stk
Løg eller zittauerløg
1 stk
Chorizopølse
5 stk
Peberfrugt, rød og gul
200 g
Flødeost, 60+
2 tbsp.
Olivenolie
1 stk
Flûtes

Peberfrugtsuppe med Chorizopølse
Retten er til 4 prs.5 store peberfrugter1 løg1 fed hvidløg 200 g flødeost light1 l bouillonoliesalt og peber1 chorizopølsetimianflûteSkyl og rens peberfrugterne, der skæres i småstykker – løget ligeså. Begge dele svitses i en gryde, og hvidløget presses og tilsættes, hvorefter, der hældes bouillon ved.Lad det koge stille og roligt ca. ½ time. Med en stavblender kan man purere direkte i gryden, det sparer opvask. Kort før servering tilsættes flødeosten, der skal smelte, hvorefter suppen piskes godt igennem med et piskeris.I mellemtiden skæres chorizopølsen i ca ½ cm tykke skiver og sættes i ovnen ved 200 gr. på bagepapir – hold øje med dem, og tag dem ud, når de har fået pæn farve og læg dem på køkkenrulle.


3 comments

  1. Anonym sagde på november 1, 2010

    Hvilke ingredienser er der i

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  2. Anonym sagde på november 1, 2010

    Hvilke ingredienser er der i

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…
  3. Anonym sagde på november 1, 2010

    Hvilke ingredienser er der i

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?