- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 2823
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 19, 2009
- 1 stk
- Krydderibagepulver, brev
- 4 tbsp.
- Fløde 38 %, Piskefløde
- 1 stk
- Æg
- 500 g
- Hvedemel
- 200 g
- Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
- 350 g
- Sukker
En portion svarer til ca. 20 pebernødder.
Pebernødder hører til julen. Her er en opskrift på pebernødder.Sådan gør jeg for at lave pebernødder
1) Rør det hele godt sammen.
2) Rul delen ud i fingertykke pølser.
3) Skær dejen i ca. 2 cm lange stykker og rul pebernødderne runde med hånden.
4) Pebernødderne læges på bageplade og bages ca.10 minutter ved 200 grader på midterste rille (alm. ovn. og forvarmet).
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.