- Forberedelsestid
- 50 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Visninger
- 2616
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juni 17, 2009
Til juletid hører pebernødder – ikke mindst når man har børn.
Hver portion svarer til ca. 15 pebernødder – dvs. 10 portioner er ca. lig 150 pebernødder.
Sukker og smør røres sammen og ægget blandes i. I en skål blandes mel, krydderier og natron. Melblandingen blandes med sukkermassen og æltes rigtig godt. Tag dejen ud af skålen og læg den på et meldrysset bord. Rul dejen til lange pølser på cirka halvanden centimeter, og skær dem i halvanden centimeter tykke stykker. Rul dem runde og tryk dem forsigtigt flade. Pebernødderne lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem ved 200 grader i 10-12 minutter.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.