- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Bagværk
Jul - Visninger
- 3232
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 25, 2012
- 20 g
- Mørk chokolade
- 150 g
- Pebernødder
Restemad;-)
Efter jeg havde lavet konfekt var der lidt chokolade tilbage i gryden. For godt til at smide ud, men god til pebernødder. Resultat: Pebernødder med chokoladeovertræk. Enkelt, let og de smager faktisk godt.
Der skal bruges det antal pebernødder, der svarer til den chokolade rest der er i gryden – så gryden kan blive “tømt” for chokolade.
Pebernødderne hældes i gryden og røres rundt i den varme chokolade
Pebernødderne lægges på bagepapir og lad dem tørre
Enkelt hurtigt.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.