- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1903
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 5, 2009
- 1/2 tsk.
- Havsalt
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1/2 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 2 stk
- Skalotteløg
- 4 dl
- Kyllingefond/Hønsebouillion
- 1 tbsp.
- Vineddike
- 200 g
- Peberfrugt, rød og gul
Peberpuré
Peberpuré passer godt til en kold forret med fisk, i sandwiches eller som dip. Du skal bruge en blender/stavblender til denne puré.
1) Grill peberfrugterne i ovnen på grill-funktionen. De må godt blive mørke.
2) Pil peberfrugterne og skær dem i grove stykker.
3) Hak skalotteløgene fint, kom dem i en gryde.
4) Tilsæt kyllingebouillion, salt og peber og bring i kog. Lad det simre i 10 minutter.
5) Kom peberfrugterne i gryden og blend det hele til en puré.
6) Smag til med smør og vineddike.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.