Peberpuré

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
1903
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
1/2 tsk.
Havsalt
1 tbsp.
Smør, saltet
1/2 tsk.
Peber, friskkværnet
2 stk
Skalotteløg
4 dl
Kyllingefond/Hønsebouillion
1 tbsp.
Vineddike
200 g
Peberfrugt, rød og gul

Peberpuré
Peberpuré passer godt til en kold forret med fisk, i sandwiches eller som dip. Du skal bruge en blender/stavblender til denne puré.
1) Grill peberfrugterne i ovnen på grill-funktionen. De må godt blive mørke.
2) Pil peberfrugterne og skær dem i grove stykker.
3) Hak skalotteløgene fint, kom dem i en gryde.
4) Tilsæt kyllingebouillion, salt og peber og bring i kog. Lad det simre i 10 minutter.
5) Kom peberfrugterne i gryden og blend det hele til en puré.
6) Smag til med smør og vineddike.
Velbekomme!


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?