Pebersovs

Bedømmelse: 3.8/5. Fra 5 stemmer.
Vent venligst…
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
6 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
32442
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
100 g
Champignon
1 stk
Løg eller zittauerløg
5 dl
Fløde 13 %
3 dl
Vand
1 dl
Whisky
1 stk
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
1/2 tsk.
Salt, groft
2 tsk.
Paprika
2 tbsp.
Peberkorn
Pebersovs

Det kan være en rigtig god ide, at lave pebersovsen dagen før!
Soven kan gøres mere fed (38 % fløde) eller mindre fed creme fine 7 %.Pebersovs
Fint hak løg og champignon og svits det.
Den ene af de 2 spiseskefulde peberkorn (madagascarpeber fra dåse) mases. De to spiseskefulde hældes på panden.
Whisky og 2 dl vand tilføres (du kan også bruge rom eller helt undlade at bruge spiritus).
Bouillonterningen opløses i en dl varmt vand og kommes på panden.
Smages til med paprika, peber og salt (husk at en bouillonterning indeholder meget salt).
Lad det simre indtil du har den rette konsistens.
Fløde tilføres og sovsen koges op – hvis du ikke lod det simre til den rette konsistens, kan du eventuelt bruge lidt maizenamel som jævner.
Se eventuelt opskriften: https://www.vildmedmad.dk/marineret-kalvemoerbradpebersovs-5463/


Indlæg udarbejde i samarbejde med Bedremaaltider.dk
Få inspiration om årstidernes måltidskasser her.


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?