- Forberedelsestid
- 25 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 6 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 32442
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- april 8, 2012
- 100 g
- Champignon
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 5 dl
- Fløde 13 %
- 3 dl
- Vand
- 1 dl
- Whisky
- 1 stk
- Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 2 tsk.
- Paprika
- 2 tbsp.
- Peberkorn
Det kan være en rigtig god ide, at lave pebersovsen dagen før!
Soven kan gøres mere fed (38 % fløde) eller mindre fed creme fine 7 %.Pebersovs
Fint hak løg og champignon og svits det.
Den ene af de 2 spiseskefulde peberkorn (madagascarpeber fra dåse) mases. De to spiseskefulde hældes på panden.
Whisky og 2 dl vand tilføres (du kan også bruge rom eller helt undlade at bruge spiritus).
Bouillonterningen opløses i en dl varmt vand og kommes på panden.
Smages til med paprika, peber og salt (husk at en bouillonterning indeholder meget salt).
Lad det simre indtil du har den rette konsistens.
Fløde tilføres og sovsen koges op – hvis du ikke lod det simre til den rette konsistens, kan du eventuelt bruge lidt maizenamel som jævner.
Se eventuelt opskriften: https://www.vildmedmad.dk/marineret-kalvemoerbradpebersovs-5463/
Indlæg udarbejde i samarbejde med Bedremaaltider.dk
Få inspiration om årstidernes måltidskasser her.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.