- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1117
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- december 12, 2010
- 1/2 tsk.
- Salt, groft
- 2 dl
- Olivenolie
- 1 1/2 l
- Bouillon, hønsekød, spiseklar
- 1 stk
- Citron - gerne økologisk
- 4 stk
- Kyllingebryst, filet
- 4 stk
- Hvidløg, fed
- 500 g
- Blåmuslinger
- 1 bdt.
- Peberfrugt, rød og gul
- 300 g
- Fine ærter
- 300 g
- rejer
- 2 tsk.
- Safran/gurkemeje
- 600 g
- Ris, parboiled (løse ris)
Skær kyllingebrystet i mundrette stykker. Brun stykkerne i en stor gryde. Tage dem op af gryden og kom lidt ekstra olivenolie i gryden når olien er varm kommes risene op i gryden hvor de steges i nok olie til at alle ris er fugtige af olien. Risene steges til de er blevet hvide. Tilsæt knust hvidløg, 1,5l vand med flydende kyllinge boulion eller 1-2 kyllinge boulion terninger, kylling, salt og safran eller gurkemeje.
Retten skal nu koges ved svag varme i ca 20 minutter eller indtil risene har opsuget det meste af væsken.
Nu tilsættes rejer, muslinger og ærter. Retten koger videre indtil muslingerne har fået nok.
Tilsæt evt ekstra vand retten må ikke blive for tør.
Til slut pyntes med citron og strimler af rød peber.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.