Perlerugsalat med æbler, nødder og broccoli

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
4 personer
Kategori
Tilbehør
Visninger
2766
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
2 dl
Æble / æbler
250 g
Perlerugkerner
1 dl
Tørrede tranebær, groft hakkede
50 g
Tørrede figner, grofthakkede
1/2 stk
Broccoli, buketter
1 dl
Hasselnødder
1 tsk.
Salt og peber
1 1/2 tbsp.
Æbleeddike
1 tsk.
Citronskal, revet
1 dl
Græskarkerner
1 tsk.
Peber, chili rød eller grøn, rå
1 tbsp.
Olivenolie
1 dl
Pistaciekerner
Perlerugsalat med æbler, nødder og broccoli

Kog perle-rugkernerne som det fremgår af anvisningen på emballagen. Vandet hældes fra og kornene afkøles. Der krydres med salt, peber, æbleeddike, chili og citronskal efter behov/ønske.Skral æblerne og skær æblestykkerne i tynde skiver. Skær broccoli i mindre stykker.Rist græskarkernerne på en tør pande, indtil kernerne begynder at poppe lidt. Kom dem på en tallerken – krydr med salt og lad dem afkøle.Skær fignerne i mindre stykker. Bland perle-rugkernerne sammen med æblestykkerne, græskarkernerne, figner, tranebær, broccoli, pistacie kerner, hasselnødder og krydr med lidt salt, citronsaft og olivenolie.
Salaten var tilbehøret til nogle dejlige bøffer, men kan bruges til alt slags kød.
Gæsterne syntes at det smagte smadder godt – jeg var enig!


En kommentar

  1. Den ukendte kok sagde på maj 14, 2011

    Hej, en rigtig lækker salat

    Ingen vurderinger.
    Vent venligst…

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?