- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2766
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 5, 2011
- 2 dl
- Æble / æbler
- 250 g
- Perlerugkerner
- 1 dl
- Tørrede tranebær, groft hakkede
- 50 g
- Tørrede figner, grofthakkede
- 1/2 stk
- Broccoli, buketter
- 1 dl
- Hasselnødder
- 1 tsk.
- Salt og peber
- 1 1/2 tbsp.
- Æbleeddike
- 1 tsk.
- Citronskal, revet
- 1 dl
- Græskarkerner
- 1 tsk.
- Peber, chili rød eller grøn, rå
- 1 tbsp.
- Olivenolie
- 1 dl
- Pistaciekerner
Kog perle-rugkernerne som det fremgår af anvisningen på emballagen. Vandet hældes fra og kornene afkøles. Der krydres med salt, peber, æbleeddike, chili og citronskal efter behov/ønske.Skral æblerne og skær æblestykkerne i tynde skiver. Skær broccoli i mindre stykker.Rist græskarkernerne på en tør pande, indtil kernerne begynder at poppe lidt. Kom dem på en tallerken – krydr med salt og lad dem afkøle.Skær fignerne i mindre stykker. Bland perle-rugkernerne sammen med æblestykkerne, græskarkernerne, figner, tranebær, broccoli, pistacie kerner, hasselnødder og krydr med lidt salt, citronsaft og olivenolie.
Salaten var tilbehøret til nogle dejlige bøffer, men kan bruges til alt slags kød.
Gæsterne syntes at det smagte smadder godt – jeg var enig!
Hej, en rigtig lækker salat