- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 2761
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- oktober 21, 2009
- 200 g
- Mandler
- 2 dl
- Olivenolie
- 1 bdt.
- Persille, bredbladet
- 1/2 dl
- Æbleeddike
Persillepesto
1) Vask persille. Lad det dryppe af og hak den groft.
2) Kom persille, mandler og æbleeddike i en blender og hak det til en grov masse.
3) Tilsæt olien langsomt mens blenderen kører. Pas på at pestoen ikke bliver blendet for meget og bliver til en puré.
4) Smag evt. til med lidt friskkværnet peber.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.