- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Tilbehør
- Visninger
- 1481
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 11, 2009
- 4 dl
- letmælk
- 4 ml
- Persille, frisk
- 10 g
- Smør, saltet
- 2 ml
- Hvedemel
1 dl af mælken rystes sammen med melet til en jævning
Jævningen hældes i en gryde og resten af mælken blandes i
Sovsen bringes i kog mens der piskes godt
Lad sovsen koge i 5 minutter og tilsæt så smørret
Smag sovsen til med salt og peber og bland persillen i
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.