- Forberedelsestid
- 20 minutter
- Tilberedningstid
- 90 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Hovedret
- Visninger
- 1592
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- november 5, 2009
- 1 stk
- Kylling
- 1 tbsp.
- Havsalt
- 1 tbsp.
- Smør, saltet
- 1 tsk.
- Peber, friskkværnet
- 1 bdt.
- Persille, bredbladet
- 3 tbsp.
- Maizena, sovsejævner
- 2 1/2 dl
- Creme fine 7%
- 2 tbsp.
- Citronsaft
- 25 g
- Smør, saltet
- 4 dl
- Vand
Persillestegt kylling
Server retten med nye kartofler til.
1)Dup kyllingen tør med køkkenrulle.
2) Drys kyllingen med salt og peber.
3) Vask persille, pluk bladene af stilkene, stik det ind i kyllingen og luk med en kødnål.
4) Brun kyllingen i en stor gryde på alle sider i lidt smør.
5) Kom ca. 4 dl. vand i gryden, læg låg på og lad det simre i 60 – 75 minutter. Kyllingen er mør når kødet slippe benene.
6) Tag kyllingen op når den er mør. Kom 25 gram smør i gryden, kog op og rør.
7) Tilsæt cremefine, kog op og smag til med salt, peber og citronsaft.
8) Brug evt. lidt Maizena jævner, hvis saucen er for tynd eller lad evt. saucen reducere (lad den koge videre indtil mere vand er fordampet).
Serveres med nye kartofler til.
Velbekomme!
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.