- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 10 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 1 personer
- Kategori
- Sommer
- Visninger
- 2200
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- maj 11, 2011
- 3 stk
- Hvidløg, fed
- 1 tsk.
- Salt, groft
- 1 dl
- Olivenolie
- 1 dl
- solsikkekerner
- 3 stk
- Store håndfulde rucola
- 10 stk
- Løvstikkeblade
Har du nøddeallergi?? Jeg bruger aldrig pinjekerner eller mandler i mine pestoer. Solsikkekerner eller græskarkerner fungerer ganske udmærket og er i øvrigt også billigere.
Blend solsikkekerner, rucola, løvstikke og hvidløg til en jævn masse.
Tilsæt olivenolien mens der blendes. (Tilsæt evt. mere, hvis pestoen bliver for “hård”)
Smag til med salt.
Kan holde sig ca. 1 uge i køleskab.Variation: Alle slags krydderurter kan bruges.Serveringsforslag:
· Brug til bagte kartofler eller brød.
· Brug til marinering af f.eks. kød, kartofler eller grønsager.
· Fortyndes pestoen er den rigtig god til pizza. Se her : https:/pizza-m-pesto-olie-3872/
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.