Pitabrød

Ingen vurderinger.
Vent venligst…
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Sværhedsgrad
Let
Serveringer
10 personer
Kategori
Bagværk
Visninger
4185
Pris pr. Portion
0.00 kr.
Skrevet af
Udgivet den
200 g
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
25 g
Bagegær
3 dl
Vand
1 tsk.
Salt, bordsalt
400 g
Hvedemel
Pitabrød

Smuldr gæren i dejfadet, tilsæt resten af vandet, salt og mel, rør det hele sammen og lad det stå lunt i 10 min.
Ælt dejen let igennem, del den i 10 lige stor stykker, tril dem til boller og rulles ud som pandekage, sættes på meldrysset plade og efterhæver 10 -15 min.
Bages på næstenederste rille i forvarmet ovn ved 300 i ca 7-8 min.Brødene skal kun lige begynde at tage farve, men må ikke blive sprøde.
Anvendelse: Den meget høje varme giver en chokvirkning,der gør brødene hule,så de nemt kan halveres og fyldes med kebab .
bonne appetit


Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!

Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.

Del din ret her!

Har du en konge ret du vil dele?