- Forberedelsestid
- 10 minutter
- Tilberedningstid
- 30 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 10 personer
- Kategori
- Bagværk
- Visninger
- 4185
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- marts 14, 2011
- 200 g
- Grahamsmel, fuldkornshvedemel
- 25 g
- Bagegær
- 3 dl
- Vand
- 1 tsk.
- Salt, bordsalt
- 400 g
- Hvedemel
Smuldr gæren i dejfadet, tilsæt resten af vandet, salt og mel, rør det hele sammen og lad det stå lunt i 10 min.
Ælt dejen let igennem, del den i 10 lige stor stykker, tril dem til boller og rulles ud som pandekage, sættes på meldrysset plade og efterhæver 10 -15 min.
Bages på næstenederste rille i forvarmet ovn ved 300 i ca 7-8 min.Brødene skal kun lige begynde at tage farve, men må ikke blive sprøde.
Anvendelse: Den meget høje varme giver en chokvirkning,der gør brødene hule,så de nemt kan halveres og fyldes med kebab .
bonne appetit
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.