- Forberedelsestid
- 15 minutter
- Tilberedningstid
- 40 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 3 personer
- Kategori
- Frokost
Hovedret
Natmad - Visninger
- 11371
- Pris pr. Portion
- 12.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- februar 13, 2013
- 100 g
- Oksekød, hakket, råt
- 5 skive(r)
- bacon
- 100 g
- Friske champignon
- 1 stk
- Rød Snackpeber
- 1 stk
- Løg eller zittauerløg
- 6 tbsp.
- Pizzasauce
- 150 g
- revet ost, efter smag
- 1 stk
- Pizza bund fra køleboks
- 5 stk
- Hvidløg, fed
- 2 tsk.
- Sambal oelek (chili)
- 1 1/2 dl
- Rapsolie
Min pizza kan laves i to varianter… den børnevenlige og den til os andre. Forskellen er hvidløgsolien, som for mig er et ”must”, undlad den… hvis der er børn tilstede eller du vil spare på kalorierne. Jeg har valgt en bund fra køledisken, men du kan selvfølgelig lave din egen.
Svits det hakkede oksekød til det er gennemstegt… her tilsætter jeg altid lidt hakket løg for at give lidt smag, krydr med salt og peber.
Skær baconen i mindre stykker og steg dem næsten sprøde.
Svits champignonerne… som er i skiver, til de har fået farve og smidt lidt af væsken.
Smør bunden med pizzasauce og fordel det hakkede kød over.
Dryp med hvidløgsolie… som blot er de tre ingredienser, der er kørt sammen i en minihakker… og drys et fint lag revet ost.
Fordel løg i skiver, ristede champignon, bacon og snackpeber i ringe over pizzaen. Dryp igen med hvidløgsolie (alt olien skal ikke bruges, men kan senere bruges til at stege andre ting i) og fordel endnu et lag ost over pizzaen.
Bag pizzaen i 12 minutter ved 225 grader. Sluk ovnen og lad pizzaen stå yderligere 5-6 minutter. Træk pizzaen over på en rist, så den forbliver sprød i bunden.
Server med salat, lavet med årstidens grønt.
Opskrift udarbejdet i samarbejde med Vielskermad.dk
Lav evt. din egen pizzadej med denne opskrift fra Vielskermad.dk
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.