- Forberedelsestid
- 5 minutter
- Tilberedningstid
- 15 minutter
- Sværhedsgrad
- Let
- Serveringer
- 4 personer
- Kategori
- Forret
Sommer - Visninger
- 2769
- Pris pr. Portion
- 0.00 kr.
- Skrevet af
- Udgivet den
- juli 18, 2010
- 200 g
- Oksekød, magert
- 50 g
- Smelteost, 45+
- 2 tbsp.
- Olivenolie
- 8 skive(r)
- Flûtes
Vi havde lidt hakket oksekød, som var tilberedt (var blevet til overs fra pandekager med kødfyld), som vi brugte til en lille forret.
Brødet skræres i tynde skiver, pensles med olivenolie, kødfyldet kommer på og afsluttes med revnet ost. Placers på grillristen – indirekte varme – og låget på. Efter godt 5 min. – når osten er smeltet – er der en let forret.
Ingen kommentarer - Du kan blive den første til at lægge en smagfuld kommentar!
Du skal være logget ind for at lægge en kommentar.